ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΠΙΑΤΑ.
Χρήση: Το Johannisbrotkernmehl αντικαθιστά το αλεύρι, άλλα πηκτικά μέσα και κρόκο αυγού. Είναι ιδανικό για ψωμί, ψωμάκια, γλυκά, σούπες, σάλτσες, χυμούς από φρούτα η λαχανικά, λαχανικά, κρέπες, Dips, Dressing, ζαχαροπλαστική και κρέμα γάλακτος.
Συστατικά : Πηκτικό Johannisbrotkernmehl
Οδηγίες: Το ρίχνεται σε κρύο η ζεστό υγρό και το ανακατεύεται καλά μέχρι να δέσει η πήξει. Για να μην σβολιάσει, διαλύσται τη σκόνη σε λίγο υγρό και μετά προσθέσται την στο υπόλοιπο υγρό. 1g (=1/2 κουταλάκι του γλυκού) Johannisbrotkernmehl = 100ml σάλτσες η κρύα ροφήματα 200ml σούπες και άλλα πιάτα που πρέπει να δέσουν
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Προσοχή! Nα κλίνετε πάντα καλά το καπάκι Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100 g:
|
Ενέργεια
|
144 kj / 34 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
5,8 g
|
Υδατάνθρακες
|
0,9 g
|
Λιπαρά
|
0,8 g
|
|