2 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ 58 ΨΗΝΕΤΑΙ
Συστατικά: Ρυζάλευρο* ολικής αλέσεως 39%, άμυλο καλαμποκιού*, καλαμποκάλευρο*, Quinoa* μείγμα μαγείας 7%(αλεύρι Quinoa* ολικής αλέσεως, ρυζάλευρο* 2%), ηλιόσποροι*, λιναρόσπορο*, πηκτικό μέσο: Johannisbrotkernmehl* & ξανθανικό, σουσάμι*, θαλασσινό αλάτι, μπέικιν πάουντερ (διογκοτική σκόνη: όξινο ανθρακικό νάτριο, μέσο οξίνισης: όξινο τρυγικό κάλιο, άμυλο καλαμποκιού*). *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια.
Οδηγίες: 1. Προθερμαίνετε τον φούρνου στους 225°C 2. Ανακατεύουμε το μείγμα για 2 λεπτά με κρύο νερό 3. Δεν χρειάζεται να φουσκώσει 4. Το βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα (24,25 η 26 cm) 5. Αλείφουμε τη ζύμη από πάνω με νερό 6. Τοποθετούμε και ένα δοχείο με ζεστό νερό στο φούρνο 7. Ψήνετε το ψωμί για 5 λεπ.,μετά το χαρακώνετε σε όλο το μήκος με ένα μαχαίρι 8. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 53 λεπτά 9. Το βγάζετε αμέσως από την φόρμα και το αναποδογυρίζετε σε ανοξείδωτο πλέγμα μέχρι να κρυώσει
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία. Γερμανικής προέλευσης / Προϊόν Γερμανίας.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g:
|
Ενέργεια
|
1.550 kj /368 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
7,7 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
63,4 g
|
ζάχαρη
|
1,3 g
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
7,8 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
1,0 g
|
Φυτικές ίνες
|
6,5 g
|
Αλάτι
|
2,6 g
|
|