Μπαγκέτα καλαμποκιού με αλεύρι λιναρόσπορου
Ιδιαιτερότητες: Πλούσιο σε φυτικές ίνες.
Χωρίς: γλουτένη - σιτάρι - σόγια - καρύδια - αυγά - λακτόζη.
Συστατικά: Νερό, άμυλο καλαμποκιού*, προζύμη ρυζιού* (αλεύρι ρυζιού*, νερό), αλεύρι λιναρόσπορου*, ίνες μήλου*, ηλιέλαιο*, ρυζάλευρο*, καλαμποκάλευρο*, Flohsamenschalen* (φλούδα Psylium), πρωτεΐνη μπιζελιού*, θαλασσινό αλάτι*, μαγιά*, πηκτικό μέσο: αλεύρι γκούαρ*, ξανθίνη, μπαχαρικά*. *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Προτείνουμε: Προθερμαίνετε τον φούρνου στους 200°C και ψήνετε για 15 λεπτά.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σόγια και λούπινο.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία. Κατανάλωση μετά το άνοιγμα εντός 2 ημερών. Αεροστεγώς συσκευασμένο.
Γερμανικής προέλευσης. Καθαρό βάρος: 320g = 2x160g
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g:
|
Ενέργεια
|
809 kj / 192 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
3,5 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
32,0 g
|
ζάχαρη
|
0 g
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
3,9 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
1,2 g
|
Φυτικές ίνες
|
7,6 g
|
Νάτριο
|
1,38 g
|
|