ΧΩΡΙΣ: γλουτένη – γάλα – αυγό – λακτόζη - χοληστερίνη.
Ιδανικά είναι να τα ψήσετε λίγο στο φούρνο ή στην τοστιέρα. Τα δίχως γλουτένη ψωμιά μας παρασκευάζονται από ολόκληρους φρεσκοαλεσμένους κόκκους χωρίς γλουτένη. Ψήνονται με φροντίδα και κατόπιν κόβονται. Συσκευάζονται και παστεριώνονται,γεγονός που εγγυάται μακρύτερη διατήρηση.
Συστατικά: Ρυζάλευρο ολικής αλέσεως*, άμυλο ρυζιού*, νερό, φοινικέλαιο*, σιρόπι ρυζιού*, θαλασσινό αλάτι, μαγιά. *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια – Οικολογικά (Οko)
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία. Κατανάλωση μετά το άνοιγμα εντός 3 ημερών. Αν το καταψύξετε, μπορείτε να τα διατηρήσετε για μήνες και να τα παίρνετε ένα-ένα.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100 g:
|
Ενέργεια
|
987 kj / 236 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
3,9 g
|
Υδατάνθρακες
|
47,2 g
|
Λιπαρά
|
3,5 g
|
|