Οδηγίες: 1. Ρίχνετε το περιεχόμενο σε 500ml κρύο νερό το ανακατεύετε και το αφήνετε να φουσκώσει.
Ετοιμάζετε το μείγμα της αρέσκειας σας και συνεχίζετε της οδηγίες ανάλογα με το μείγμα:
2. Για κρύο μείγμα: Ανακατεύοντας ζεσταίνετε την φουσκωμένη ζελατίνα ώσπου να διαλυθεί εντελώς. Κατόπιν ρίχνετε σιγά σιγά το κρύο μείγμα μέσα στην διαλυμένη ζελατίνα. !!ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!! !!ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν σταματάτε το ανακάτεμα.
η
2. Για ζεστό μείγμα: Ανακατεύοντας ζεσταίνετε την φουσκωμένη ζελατίνα ώσπου να διαλυθεί εντελώς. Κατόπιν ρίχνετε την διαλυμένη ζελατίνα στο ζεστό μείγμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
η
2. Για καυτό μείγμα: Ρίχνετε την μουλιασμένη ζελατίνα απευθείας στο καυτό μείγμα. Δεν την αφήνετε να βράσει !!
3. Βάζετε για περίπου 4 ώρες το έτοιμο μείγμα στο ψυγείο.
!!ΠΡΟΣΟΧΗ!! ποτέ δεν βράζετε την ζελατίνα.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία
Γερμανικής προέλευσης
|