Ιδανική για μαγειρική και γενική χρήση. Εξουδετερώνει οξέα, αποσκληραίνει το νερό και αποτρέπει τις οσμές. Συστατικό: Natriumhydrogencarbonat =Baking Soda
Αναλογίες: Για ξινά φρούτα: 2g σόδα για 500g ξινά φρούτα = π.χ. στα φραγκοστάφυλα δεσμεύει επιπλέον οξέα ώστε να χρειαστείτε πιο λίγη ζάχαρη.
Για το νερό του τσαγιού και του καφέ: 1g σόδα για 1l = αποσκληραίνει το νερό.
Για όσπρια: 5g σόδα για 1l νερό = μαλακώνει και μαγειρεύονται τα όσπρια πιο γρήγορα.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης
|