Ιδανικό για τηγάνισμα, ψήσιμο και μαγείρεμα, πχ. γκουλας, φρικασέ, γέμισμα για μεξικάνικα, κτλ.
Συστατικά: Σόγια* *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια
Οδηγίες: Ρίχνετε 100g κεμπάπ με 3-5 κουτ. της σούπας (Τάμαρι) σόγια σος η1 κουτ. του γλυκού ζωμό σε σκόνη σε ένα μπολ, το περιχύνετε με 200ml ζεστό νερό και το αφήνετε να φουσκώσει(να είναι μαλακό). Ανακατεύετε ενδιάμεσα για να αναμιχτεί καλά το κεμπαπ με το υγρό. Κατόπιν το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι η το μαγειρεύετε ανάλογα της συνταγής σας.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g:
|
Ενέργεια
|
1.448 kj /344 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
51,0 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
19,0 g
|
ζάχαρη
|
6,0 g
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
3,5 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
0,49 g
|
Φυτικές ίνες
|
16,0 g
|
Νάτριο
|
<0,1 g
|
|