Χωρίς γλουτένη. Για 500ml γάλα.
Συστατικά: Άμυλο καλαμποκιού*, σκόνη κακάο πολύ αποβουτυρωμένο* 18%, θαλασσινό αλάτι. *από οικολογική καλλιέργεια.
Οδηγίες: 1. Ανακατεύεται - 1 φακελάκι πουτίγκα βανίλια. - 6 κουτ. τ. σούπας γάλα. - 2 κουτ. τ. σούπας γλυκαντική ουσία. (π.χ. ακατέργαστη ζάχαρη η σιρόπι ρυζιού). 2. - βράζεται το υπόλοιπο γάλα. - κατεβάζεται την κατσαρόλα από την εστία . - ρίχνεται το μείγμα στο γάλα. - ανακατεύοντας, το αφήνεται να πάρει βράσει. - Αδειάζεται το μείγμα σε ένα μπολ, το οποίο έχεται βρέξει με κρύο νερό και το αφήνεται να κρυώσει για 4 ώρες . Έπειτα μπορείται να το αναποδογυρίσεται.(με τον ίδιο τρόπο γεμίζεται και ατομικά μπολ)
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g
έτοιμου προϊόντος*:
|
Ενέργεια
|
458 kj / 109 kcal
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
3,3 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
1,8 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
16,5 g
|
ζάχαρη
|
10,6 g
|
Πρωτεΐνες
|
3,3 g
|
Αλάτι
|
0,1 g
|
*Έτοιμο προϊόν*: με 500ml πλήρες γάλα 3,5% και 40g ακατέργαστη ζάχαρη.
|
|