ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 1ης ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ Μαζεύονται την άνοιξη μόνο τα μπουμπούκια και τα πρώτα τρυφερά φύλλα. Το εκλεκτό 1ης συγκομιδής τσάι είναι για τους λάτρες του πράσινου τσαγιού που βοηθάει στην συγκέντρωση, είναι τονωτικό, εύγευστο και αφήνει μια αρωματική, φρέσκια, έντονη φρουτώδες γεύση. Ακόμη και κατά την τρίτη έγχυση, εξακολουθεί να είναι παραγωγικοί.
Οδηγίες: 1. Βράζουμε ½ l νερό και το αφήνουμε να κρυώσει στους περίπου 70°C. 2. Ρίχνουμε 3 κουταλάκια του γλυκού πράσινο τσάι και αφήνουμε να τραβήξει περίπου 60 δευτερόλεπτα. 3. Το σουρώνουμε και είναι έτοιμο για την κατανάλωση. (πριν κρυώσουν τα φύλλα του τσαγιού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλες δύο έγχυσης, τα οποία αφήνετε να τραβήξουν μόνο 20' δευτερόλεπτα). Το πράσινο τσάι πίνεται παραδοσιακά χωρίς συμπλήρωμα γλυκαντικής ουσίας. Να χρησιμοποιείτε φιλτραρισμένο η επιτραπέζιο νερό για καλύτερο άρωμα.
Να διατηρείται σε στεγνό μέρος. Μετά το άνοιγμα αποθηκεύεται σε δροσερό, κλειστό σκεύος για να μην χάση το άρωμα και της ουσίες του. Σύντομη κατανάλωση. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Αεροστεγώς συσκευασμένο.
Γερμανικής προέλευσης / Προϊόν Ιαπωνίας.
|