kamposbiomarket.gr
Γρήγορη αναζήτηση  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Companies
 
COGNITEX WITH NEUROPROTECTION COMPLEX (LIFE EXTENSION) 90 softge

Περιγραφή

COGNITEX WITH NEUROPROTECTION COMPLEX (LIFE EXTENSION) 90 softge
Επιλέξτε για μεγέθυνση


Ενδυνάμωση τns Πνευματικής Ικανότητας

Η προστασία της υγείας του εγκεφάλου είναι ζωτική, προκειμένου να έχει νόημα η επιδίωξη της μακροβιότητας. Σύμφωνα με τις σημερινές μας γνώσεις, κάποιος βαθμός έκπτωσης της νοητικής λειτουργίας είναι αναπόφευκτος καθώς γερνάμε. Αυτό, εφόσον δεν φροντίσουμε να την αποτρέψουμε με συγκεκριμένες ενέργειες.

Η ιδανική στρατηγική για να διατηρήσουμε την εγκεφαλική λειτουργία ξεκινά με την πρόληψη κατά των παραγόντων που συντελούν στην έκπτωση της νοητικής λειτουργίας. Η σωστή διατροφή -που περιλαμβάνει συμπληρώματα- και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημεία κλειδιά, ενώ απαραίτητος είναι ο τακτικός έλεγχος της πίεσης και του βάρους. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότερα που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εγκέφαλό μας καθώς μεγαλώνουμε. Το βασικό, είναι να φροντίσουμε τη διατροφική υποστήριξη του εγκεφάλου που γερνάει.

Ένα δυνατό μείγμα από θρεπτικά συστατικά
To Cognitex αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες γνώσεις για τη νοητική υγεία. Το πιο νέο συστατικό της φόρμουλας είναι η UMP, μια ουσία που βρίσκεται στο μητρικό γάλα και είναι βασική όχι μόνο για την ανάπτυξη του βρεφικού εγκεφάλου, αλλά και για την καλή νοητική λειτουργία των ενηλίκων. Η φόρμουλα Cognitex περιέχει και άλλα σημαντικά για την καλή νοητική λειτουργία συστατικά, όπως εκχύλισμα μύρτιλλου με ανθοκυανίνη και πτεροστιλβένη. Η ανθοκυανίνη θωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης και έχει αποδεδειγμένες δυνατότητες στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών. Η πτεροστιλβένη βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των λιπιδίων και της γλυκόζης. Επιπλέον, βάσει των μοναδικών τους βιολογικών ιδιοτήτων, η πτεροστιλβένη και η ανθοκυανίνη μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της δομής του DNA.

Ένα δομικό στοιχείο του εγκεφάλου είναι η φωσφατιδυλσερίνη. Πρόκειται για μια θρεπτική ουσία που απαντάται σε μεγάλη ποσότητα στους ιστούς του εγκεφάλου, αλλά μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε νοητική έκπτωση. Η φωσφατιδυλσερίνη βοηθά το μυαλό να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά το «καύσιμό» του.

To Cognitex περιέχει μια ουσία που μιμείται την φωσφατιδυλσερίνη που παράγεται φυσικά στον εγκέφαλο. Το SharpPS GOLD, ενισχυμένο με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, μεταφέρει φωσφατιδυλσερίνη και βοηθά στην επιβράδυνση της νοητικής φθοράς που συναντάμε τόσο συχνά σε προχωρημένες ηλικίες.

Περισσότερη προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
Ο εγκέφαλος είναι ένα πολύ δραστήριο όργανο που παράγει υψηλά επίπεδα ελευθέρων ριζών. Αυτές οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βομβαρδίσουν τις λιπώδεις μεμβράνες των νευρώνων και άλλων εγκεφαλικών κυττάρων προκαλώντας πρώιμη απώλεια της νοητικής λειτουργίας. To Cognitex περιέχει μια σειρά από αντιοξειδωτικά που βασίζονται σε θρεπτικούς παράγοντες προερχόμενους από φυτά. Τα αντιοξειδωτικά αυτά ενεργούν καλύτερα σε ένα πλούσιο σε λιπίδια περιβάλλον, όπως αυτό του εγκεφάλου.

Αν και τα αντιοξειδωτικά παρέχουν προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, πολλά έχουν περιορισμένη ικανότητα από τη στιγμή που έχουν ελευθερώσει ένα ηλεκτρόνιο για να εξισορροπήσουν μια ελεύθερη ρίζα. To Cognitex περιέχει ένα πρωτοποριακό εκχύλισμα δεντρολίβανου που είναι πλούσιο σε καρνοσικό οξύ, που παρέχει προστασία σε πολλά βήματα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, σε μια διαδικασία που ονομάζεται καταρράκτης καρνοσικού οξέως. Σε κάθε βήμα μιας αντίδρασης ελεύθερης ρίζας σχηματίζεται ένα νέο παράγωγο που είναι με τη σειρά του ένα ισχυρό αντιοξειδωτικά από μόνο του.

Βιοδιαθεσιμότητα στον εγκέφαλο
Η διατροφική υποστήριξη του εγκεφάλου πρέπει να περάσει ένα φραγμό που λέγεται φραγμός αίματος-εγκεφάλου. Ο φραγμός αυτός κρατάει τις τοξίνες μακριά από τον εγκέφαλο, όμως συχνά κάνει το ίδιο και με τα συστατικά των φαρμάκων. To Cognitex περιέχει ένα απόσταγμα σπόρου σταφυλιού που λέγεται Leucoselect Phytosome ΤΜ. Ο συνδυασμός προανθοκυανιδών του σπόρου σταφυλιού με τις φωσφατίδες από τη λεκιθίνη σόγιας στο Phytosome ΤΜ αυξάνει την πρόσληψη και τη διανομή στους ιστούς-στόχους των πολυφαινολών του σπόρου σταφυλιού.

Μέσα στον εγκέφαλο, οι πολυφαινόλες του σπόρου σταφυλιού παγιδεύουν επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες υδροξυλίου που απειλούν την εξωτερική λιπώδη μεμβράνη τρισεκατομμυρίων εγκεφαλικών κυττάρων. Αυτές οι πολυφαινόλες προστατεύουν επίσης την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του οξυγόνου, βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων.

Διαφορά που τη νιώθετε
To Cognitex περιέχει το πατενταρισμένο φυτικό συστατικό Sensoril, ένα εκχύλισμα που εξάγεται με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, ώστε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και ισορροπία συστατικών. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα ορατά: μεγαλύτερη συγκέντρωση και εγρήγορση χωρίς αίσθημα νευρικότητας ή τρέμουλου.

Εξελιγμένη προστασία από φλεγμονές
To Cognitex περιέχει ένα νευροπροστατευτικό σύμπλοκο που αποτελείται από υψηλής συγκέντρωσης τυποποιημένα εκχυλίσματα λυκίσκου, τζίντζερ και δεντρολίβανου, που οπλίζουν τον οργανισμό ενάντια στις φλεγμονώδεις κυτοκίνες.

Κυκλοφορικό, το κλειδί για τη νοητική υγεία
Τα εγκεφαλικά κύτταρα, όπως οι νευρώνες, που είναι η βασική δομή για τις γνωστικές λειτουργίες, εξαρτώνται από τα αιμοφόρα αγγεία για να τραφούν. Μερικά από τα τριχοειδή αγγεία μπορεί να είναι τόσο μικρά, ώστε τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν το οξυγόνο να δυσκολεύονται να περάσουν ανάμεσά τους. Η βινποσετίνη ενισχύει τη ροή του αίματος διαστέλλοντας τα αγγεία και μειώνοντας το ιξώδες του αίματος. Επιπλέον, βελτιώνει τον εγκεφαλικό μεταβολισμό καθώς βοηθά στη διατήρηση της υγιούς ροής του αίματος και των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης, που βοηθούν με τη σειρά τους στην καλύτερη αξιοποίηση του οξυγόνου.

Επιπρόσθετα εξελιγμένα θρεπτικά στοιχεία για τον εγκέφαλο
Η L-γλυκερυλοφωσφορυλοχολίνη (A-GPC), ένας πρόδρομος της ακετυλοχολίνης, βρίσκεται από τη φύση στα κύτταρα του σώματος. Η σημασία της ουσίας αυτής για τη ζωή και την ασφάλεια του οργανισμού γίνεται αντιληπτή από το γεγονός ότι υπάρχει στο μητρικό γάλα. Η ακετυλοχολίνη είναι ένας ουσιώδης νευροδιαβιβαστής που εμπλέκεται στον έλεγχο των μυών, τον ύπνο και τη νόηση.

To Cognitex παρέχει την A-GPC από την οποία παράγεται ακετυλοχολίνη στον εγκέφαλο. Επίσης, το Cognitex περιέχει πρεγνενολόνη, μια σημαντική ορμόνη που απαντάται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στον εγκέφαλο και -όπως δείχνουν οι έρευνες- έχει ευεργετική επίδραση σε αυτόν. Όλα τα συστατικά της φόρμουλας δρουν συνεργικά, ώστε να εξασφαλίζουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον οργανισμό.

Περιεκτικότητα ανά τρεις κάψουλες

Alpha-Glyceryl Phosphoryl Choline (A-GPC)

600 mg

Phosphatidylserine [Sharp-PS® GOLD Conjugated Phosphatidylserine-DHA]

100 mg

Pregnenolone

50 mg

Vinpocetine

20 mg

Leucoselect® Phytosome™ [containing 50 mg grape seed (Vitis vinifera) procyanidin extract complexed with soy (Glycine max) phospholipids (bean)]

150 mg

BlueActiv™ Wild Blueberry (Vaccinium angustifolium) Anthocyanins extract (fruit)

150 mg

Sensoril® Ashwagandha (Withania somnifera) extract (root and leaves) [std. to 8% withanolide glycoside conjugates (10 mg)]

125 mg

Uridine-5'-Monophosphate (disodium)

50 mg

Proprietary NeuroProtection Complex Blend

125 mg

Perluxan™ Hops (Humulus lupulus) Standardized extract (cones),

Ginger (Zingiber officinale) Standardized extract (rhizome),

Rosemary (Rosmarinus officinalis) Standardized extract (leaves)

Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γάλα, αυγό, φυστίκια, μαλακόστρακα (αστακοί, καβούρια, γαρίδες), καρύδια, σιτάρι, μαγιά, γλουτένη, ή καλαμπόκι. Δεν περιέχει ζάχαρη, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, γεύσεις, χρώματα, ή συντηρητικά.

Δοσολογία:

Πάρτε τρεις κάψουλες το πρωί με ή χωρίς φαγητό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λάβουν τρεις κάψουλες δύο φορές τη μέρα, ή όπως συνιστάται από τον υπεύθυνο γιατρό.

Προσοχή:

Εάν λαμβάνετε αντιπηκτικά ή αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα, ή έχετε αιμορραγικές διαταραχές, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν. Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Εταιρεία

LIFE EXTENSION

Πληροφορίες Εταιρείας
 • Ιστοσελίδα του LIFE EXTENSION
 • Άλλα προϊόντα
 • Νέα προϊόντα

  ΜΗΛΟΞΥΔΟ (DEMETER) (BEUTELSBACHER) 1lVITAMIN C 1000mg (SOLGAR) 100 vegicaps
  ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΡΟΥΧΑ (SODASAN) 5lBROMELAIN (HIGHER NATURE) 30 caps

  Περισσότερa   

  Προσφορές

  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - FOAM BATH ALOE (BELVEDERE) 1 LFRUIT KICKS SHAMPOO DRY & COLOURED (BELVEDERE) 500ml
  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ - FOAM BATH SENSUAL (BELVEDERE) 700ml

  Περισσότερa   

  Banner right 1
  Banner right 2
  Banner right 3