kamposbiomarket.gr
Γρήγορη αναζήτηση  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Companies
 
MITOCHONDRIAL ENERGY OPTIMIZER (LIFE EXTENSION) 120 caps

Περιγραφή

MITOCHONDRIAL ENERGY OPTIMIZER (LIFE EXTENSION) 120 caps
Επιλέξτε για μεγέθυνση


Extra Ενέργεια και Αντιοξειδωτική προστασία

H μειωμένη ζωτικότητα των κυττάρων προκαλείται από διάφορους παράγοντες, όπως η γλυκοζυλίωση, οι ελεύθερες ρίζες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μιτοχόνδρια.

To Mitochondrial Energy Optimizer αποτελεί μια προηγμένη θρεπτική φόρμουλα που προστατεύει τις εύθραυστες κυτταρικές δομές και βοηθά τα κύτταρα να πραγματοποιούν ζωτικές μεταβολικές διαδικασίες.

To Mitochondrial Energy Optimizer είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εξουδετερώνει τις δομικές και λειτουργικές μεταβολές που προκαλεί η γήρανση. Αυτό οφείλεται στα μοναδικά συστατικά που περιέχει:

Καρνοσίνη
Καθώς οι άνθρωποι γερνούν, οι πρωτεΐνες που υπάρχουν στο σώμα υφίστανται ανεπανόρθωτη βλάβη λόγω της γλυκοζυλίωσης. Η γλυκοζυλίωση είναι η διαδικασία κατά την οποία τα μόρια της ζάχαρης προστίθενται στις πρωτεΐνες σχηματίζοντας μη λειτουργικές δομές, οι οποίες μπορεί να βλάψουν την ομαλή λειτουργία των κυττάρων. Η καρνοσίνη αποτελεί έναν ισχυρό αντιγλυκοζυλιωτικό παράγοντα, αλλά και προστατεύει τα νετρόνια από τα είδη των πρωτεϊνών που σχετίζονται με τη διαδικασία της γήρανσης.

Λουτεολίνη
Η συστημική φλεγμονή ευθύνεται για τις πλέον ανεπιθύμητες επιπτώσεις της γήρανσης. Ο υπαίτιος που κρύβεται πίσω από τις χρόνιες φλεγμονικές αντιδράσεις είναι οι κυτοκίνες. Η λουτεολίνη αποτελεί ένα εξαιρετικά δραστικό φυτικό παράγωγο που ρυθμίζει τις επικίνδυνες φλεγμονώδεις κυτοκίνες.

Μπενφοθειαμίνη
Η μπενφοθειαμίνη ρυθμίζει πολλές καταστροφικές βιοχημικές οδούς, που προκαλούνται από τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης και προστατεύει την ακεραιότητα των κυτταρικών ενδοθηλίων από τις επιπτώσεις που προκαλεί αυτή η αύξηση της γλυκόζης. Επιπλέον, η μπενφοθειαμίνη αποτελεί ένα άριστο αντιοξειδωτικό, ενώ προστατεύει το DNA.

5-φωσφορική πυριδοξάλη
Η διαδικασία της γήρανσης σχετίζεται με το σχηματισμό προϊόντων της γλυκοζυλίωσης στο σώμα. Η 5-φωσφορική πυριδοξάλη είναι η ενεργή μορφή της βιταμίνης Β6, η οποία προστατεύει από τις αντιδράσεις που προκαλούν τα λιπίδια και η γλυκοζυλίωση.

R-λιποϊκό οξύ
Η καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών στα μιτοχόνδρια παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια ζωτικότητας των κυττάρων. Το νέο βιο-ενισχυμένο R-λιποϊκό οξύ διατηρεί τη νεανική ενέργεια των μιτοχονδρίων, ενώ παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Στην αγορά κυκλοφορούν δύο μορφές του λιποΐκού οξέως, όμως το R-λιποϊκό οξύ είναι πολύ πιο δραστικό.

L-ακετυλική καρνιτίνη arginate
Το αμινοξύ L-καρνιτίνη είναι απαραίτητο για τη μεταφορά των λιπιδίων στα μιτοχόνδρια, όπου καίγονται για να παράγουν ενέργεια. Η L-ακετυλική καρνιτίνη arginate είναι μια πατενταρισμένη μορφή καρνιτίνης, η οποία προστατεύει και τους νευράξονες του εγκεφάλου.

Περιεκτικότητα ανά κάψουλα

Vitamin Β6 100mg, Sodium 25mg, Carnosine 10OOmg, ArginoCarn® Acetyl-L-carnitine arginate dihydrochlo-ride 700mg, Benfotiamine 150mg, R-Lipoic Acid (as microencapsulated Bio-Enhanced® stabilized Na-RALA sodium R-lipoate)150mg, Luteolin (high purity luteolin as Pureolin™) 8mg.

Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά, κ.λπ.

Δοσολογία:

Τέσσερις κάψουλες ημερησίως σε δυο δόσεις κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες.

Προσοχή:

Να μην λαμβάνεται από όσους είναι αλλεργικοί στη σόγια, το καλαμπόκι ή το σιτάρι.
Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Εταιρεία

LIFE EXTENSION

Πληροφορίες Εταιρείας
 • Ιστοσελίδα του LIFE EXTENSION
 • Άλλα προϊόντα
 • Νέα προϊόντα

  ΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΙΠΠΟΦΑΕΣ 100mlPROBIOTIC COLON (NEW CHAPTER) 90 vegicaps
  ΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΦΑΚΕΣ - ΘΑΛ.ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ 35gMETHYLCOBALAMIN 5mg (LIFE EXTENSION) 60 lozenges

  Περισσότερa   

  Προσφορές

  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ - FOAM BATH SENSUAL (BELVEDERE) 700mlΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - FOAM BATH ALOE (BELVEDERE) 1 L
  FRUIT KICKS SHAMPOO DRY & COLOURED (BELVEDERE) 500ml

  Περισσότερa   

  Banner right 1
  Banner right 2
  Banner right 3