kamposbiomarket.gr
Γρήγορη αναζήτηση  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Companies
 
CALORIE CONTROL (LIFE EXTENSION) 400 grams 60 servings

Περιγραφή

CALORIE CONTROL (LIFE EXTENSION) 400 grams 60 servings
Επιλέξτε για μεγέθυνση


Ρύθμιση Βάρους

Μια ανασκόπηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας υποδηλώνει σαφώς ότι μπορούμε να ζήσουμε με υγεία πολύ περισσότερα χρόνια αν μειώσουμε το θερμιδικό φορτίο με το οποίο επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας κάθε μέρα.

Παρόλο που βέβαια καλό θα ήταν να τρώμε λίγο λιγότερο, θα ήταν χρήσιμο στους περισσότερους από εμάς εάν πριν από τα γεύματα καταναλώναμε τα ειδικά συμπληρώματα που παρεμποδίζουν την απορρόφηση θερμίδων και επηρεάζουν ευνοϊκά τους εσωτερικούς ρυθμιστές της αποθήκευσης λίπους.

Για παράδειγμα, οι υδατάνθρακες που καταναλώνονται χωρίς θερμιδικούς αναστολείς περνούν γρήγορα από το στομάχι στο λεπτό έντερο, όπου άμεσα απορροφώνται στο αίμα. Αυτό προκαλεί απότομη αύξηση της ινσουλίνης και της γλυκόζης στο αίμα μας, με δυσμενή αντίκτυπο στην υγεία μας.

Αναστέλλοντας το πεπτικό ένζυμο αμυλάση που διασπά τους υδατάνθρακες, τα ειδικά συμπληρώματα αμβλύνουν τις επιπτώσεις της υπερβολικής πρόσληψης θερμίδων, ενώ παράλληλα ενισχύουν την αποβολή του λίπους.

Ενώσεις που δεσμεύουν τα χολικά οξέα ή/και εξουδετερώνουν τη λιπάση μπορούν να εμποδίσουν την απορρόφηση του πλούσιου σε τριγλυκερίδια διατροφικού λίπους.

Λίγοι συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνα πολλές θερμίδες καταναλώνουν κάθε μέρα. Επί χρόνια, το κυκλοφορικό τους παραμένει επιβαρυμένο με γλυκόζη, ινσουλίνη και τριγλυκερίδια για πολλή ώρα μετά από κάθε γεύμα. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα θερμίδων, αλλά επειδή οι εσωτερικοί τους ρυθμιστές αποθήκευσης λίπους είναι ανεπαρκείς λόγω γήρανσης.

Η αυξανόμενη τεκμηρίωση πως η συσσώρευση λίπους που παρατηρείται με την ηλικία οφείλεται στην απώλεια της ικανότητας του οργανισμού να μεταβολίσει τις θερμίδες που προσλαμβάνει, οδήγησε στο σχεδιασμό ενός ειδικού σκευάσματος σε σκόνη με την ακόλουθη σύνθεση:

LuraLean® (propolmannan) - Αυτό το αποκλειστικό σκεύασμα από φυσικές ίνες διογκώνεται στο στομάχι μετά από την κατάποση με νερό ώστε να βοηθά στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων. Το propolmannan δεσμεύει τα χολικά οξέα στο λεπτό έντερο και βοηθά τη μεταφορά τους έξω από το σώμα. Διαφορετικά, τα χολικά οξέα διευκολύνουν την πέψη και την αφομοίωση του διατροφικού λίπους στην κυκλοφορία του αίματος.

Ο λόγος που το LuraLean® είναι αποτελεσματικότερο από άλλα σκευάσματα με ίνες είναι ότι τα δικά του ένζυμα έχουν αφαιρεθεί, γεγονός που το εμποδίζει να διαλυθεί στον πεπτικό σωλήνα. Σε μελέτες ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο, το LuraLean® (propolmannan) έχει επιφέρει μέτρια απώλεια βάρους σε συνδυασμό με σημαντικές μειώσεις στις τιμές νηστείας των λιπιδίων και στα επίπεδα μεταγευματικής γλυκόζης και ινσουλίνης.

Λευκό φασόλι (Phaseolus vulgaris) - Το πεπτικό ένζυμο αμυλάση αποδομεί τους υδατάνθρακες που στη συνέχεια απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος σαν γλυκόζη. To Phaseolus vulgaris αναστέλλει την αμυλάση, επιφέροντας σημαντική απώλεια βάρους και μείωση του κοιλιακού λίπους.

Irvingia gabonensis - To Irvingia gabonensis ασκεί ανασταλτική δράση στην αμυλάση, ενώ ρυθμίζει ευνοϊκά τη λεπτίνη για να μειώσει την όρεξη και να ενισχύσει την αποβολή των τριγλυκεριδίων από τα λιποκύτταρα. Επίσης, αυξάνει τα επίπεδα της αδιπονεκτίνης στο αίμα, βοηθώντας έτσι στην αποκατάσταση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη.

Πράσινο Τσάι Phytosome - Η γήρανση οδηγεί σε επιβράδυνση των ενεργειακών δαπανών. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες θερμίδες που προσλαμβάνουμε μετατρέπονται σε αποθηκευμένο σωματικό λίπος αντί να χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενέργειας. Το ιδιότυπο Πράσινο Τσάι Phytosome έχει αποδειχθεί πως απορροφάται πολύ καλύτερα στην κυκλοφορία του αίματος απ’ ό,τι το συμβατικό πράσινο τσάι και προκαλεί απώλεια βάρους κατά μέσο όρο σε 90 ημέρες όταν συνδυάζεται με μειωμένη θερμιδική δίαιτα. Οι πολυφαινόλες του Πράσινου Τσαγιού δραστηριοποιούν τον μειωμένο μεταβολικό ρυθμό και συντελούν στην παρεμπόδιση του ενζύμου λιπάση να διασπάσει το διατροφικό λίπος.

Η σημασία της λήψης του Calorie Control Weight Management Formula πριν από βαριά γεύματα

Ο σύγχρονος άνθρωπος αρνείται να δει και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων. Όμως η υπερβολική πρόσληψη θερμίδων μάς σκοτώνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:

1) Ακόμα και όταν προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά, είναι αδύνατον να αποφύγουμε τη λήψη μεταλλαξιογόνων παραγόντων, οι οποίοι καταστρέφουν τα γονίδια που απαιτούνται για την υγιή κυτταρική διάσπαση.

2) Οι υπερβολικές θερμίδες κάνουν το αίμα μας να είναι διαρκώς φορτωμένο με τριγλυκερίδια, γλυκόζη και ινσουλίνη. Αυτό δημιουργεί οξειδωτικές και φλεγμονώδεις αντιδράσεις που μας εμποδίζουν να έχουμε υγιή αγγειακή (ενδοθηλιακή) λειτουργία και γλυκαιμικό έλεγχο.

3) Οι υπερβολικές θερμίδες συμβάλλουν στην αύξηση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε συστημική φλεγμονή εξαιτίας των προ-φλεγμονωδών παραγόντων που παράγονται από τα λιποκύτταρα.

4) Τα γονίδια που καθορίζουν πόσο καιρό θα ζήσουμε επηρεάζονται από τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος. Μειώνοντας τη γλυκόζη στο αίμα μας, μπορούμε να διαχειριστούμε ευνοϊκότερα πολλά από τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για τη μακροβιότητα μας.

Μόλις δεχτούμε τον κίνδυνο πως κάθε πλεονασματική θερμίδα οδηγεί στη γήρανση του οργανισμού μας, γίνεται εύκολο να κατανοήσουμε την ανάγκη να εμποδίσουμε την απορρόφηση και τα αποτελέσματα της κατάποσης τροφών με τη λήψη του Calorie Control Weight Management formula πριν από τα δύο βαρύτερα γεύματα της ημέρας.

To Calorie Control Weight Management Formula περιέχει διπλή δόση propolmannan (LuraLean®).

Αυτό το συμπλήρωμα θα πρέπει να λαμβάνεται σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και τακτικό πρόγραμμα άσκησης. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.


Περιεκτικότητα ανά κουταλιά (6,7g.)

Calories

15

Total Carbohydrates

4 g

Dietary fiber

2 g

Sugar

0 g

LuraLean® propolmannan (Amorphophallus konjac K. Koch, ssp. Amorphophallus japonica) fiber extract (root)

2000 mg

Phase 2® Phaseolus vulgaris white kidney (bean) extract

445 mg

Integra-Lean® African Mango (Irvingia gabonensis) proprietary extract (seed)

150 mg

Tea Slender™ Green Tea Phytosome
Green Tea (Camellia sinensis) Phytosome decaffeinated extract (leaf) containing standardized green tea extract bound to phosphatidylcholine (from lecithin)

150 mg

Περιέχει σπόρους σόγιας, ξηρούς καρπούς και καλαμπόκι. Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά κ.λπ.

Δοσολογία:

Μία κουταλιά δύο φορές τη μέρα με 250 έως 500 ml νερού 15 λεπτά προ φαγητού ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Ανακατέψτε και πιείτε το αμέσως. Η κατάποση του προϊόντος χωρίς αρκετή ποσότητα νερού μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΥΓΓΑ Ή ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΝΙΓΜΟ. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ. ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ Ή ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Προσοχή:

Η λήψη του προϊόντος πρέπει να γίνεται με διαφορά δύο ωρών από τα υπόλοιπα φάρμακα. Αυτό το προϊόν μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν λαμβάνετε αντιγλυκαιμική αγωγή. Μην το παίρνετε ταυτόχρονα με συμπληρώματα φυτικών ινών. Να μην ξεπερνάτε την συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Εταιρεία

LIFE EXTENSION

Πληροφορίες Εταιρείας
 • Ιστοσελίδα του LIFE EXTENSION
 • Άλλα προϊόντα
 • Νέα προϊόντα

  ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ EUBIAS (SUPERFOODS) 50 vegicapsISWARI ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΦΥΤΡΩΝ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
  ISOFLAVONE, RX-PHYTOESTROGEN (NATURE'S PLUS) 30 tabletsΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ (WELEDA) 100ml

  Περισσότερa   

  Προσφορές

  FRUIT KICKS SHAMPOO DRY & COLOURED (BELVEDERE) 500mlΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - FOAM BATH ALOE (BELVEDERE) 1 L
  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ - FOAM BATH SENSUAL (BELVEDERE) 700ml

  Περισσότερa   

  Banner right 1
  Banner right 2
  Banner right 3