kamposbiomarket.gr
Γρήγορη αναζήτηση  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Companies
 
CARNOSOOTHE WITH PICROPROTECT (LIFE EXTENSION) 60 vegicaps

Περιγραφή

CARNOSOOTHE WITH PICROPROTECT (LIFE EXTENSION) 60 vegicaps
Επιλέξτε για μεγέθυνση


Προστασία Στομαχιού

Υπολογίζεται ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων πάσχει από δυσφορία του στομάχου που προκαλείται από τη διάβρωση των προστατευτικών επενδύσεων του βλεννογόνου. Μια υγιής επένδυση του βλεννογόνου απαιτείται για να αποτρέψει τα όξινα πεπτικά υγρά να διαβρώσουν τα τοιχώματα του στομάχου. Η παρουσία του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (Η. pylori) μπορεί να ευνοήσει την ανάπτυξη φλεγμονών στον ιστό του στομάχου.

Η προστασία από παράγοντες που είναι γνωστό ότι βλάπτουν το γαστρικό επιθήλιο είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση της βέλτιστης υγείας στο στομάχι. To CamoSoothe με PicroProtect™ συνδυάζει τέσσερα αξιόλογα θρεπτικά συστατικά που εμποδίζουν με φυσικό τρόπο την ανάπτυξη του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (Η. pylori) και τις καταστροφικές επιπτώσεις του, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία του γαστρικού επιθηλίου.

Δύο κάψουλες CamoSoothe, που είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση, μας παρέχουν 50 mg ψευδαργύρου L-Carnosine. Τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι αυτός ο συνδυασμός χηλικών ενώσεων του ψευδαργύρου και της L-Cainosine δρα σε συνέργια για την υποστήριξη των ευαίσθητων ιστών του στομάχου. Ο ψευδάργυρος- καρνοσίνη έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στη   φλεγμονή του στομάχου και στις επιπτώσεις της απελευθέρωσης κυτοκινών που σχετίζονται με το Η. pylori.

Δύο κάψουλες των CamoSoothe παρέχουν επίσης 500 χιλιοστόγραμμα από ένα τυποποιημένο απόσταγμα γλυκόριζας, της Deglycyrrhizinated Licorice (DGL). Το απόσταγμα Licorice μειώνει το σχηματισμό των προ-φλεγμονωδών μορίων, διεγείρει το σχηματισμό των προσταγλανδινών που υποστηρίζουν τον υγιή βλεννογόνο του στομάχου και περιέχει γαστροπροστατευτικά φλαβονοειδών ενώσεων. To Licorice έχει αποδειχθεί επίσης ότι μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση και μείωση της ανάπτυξης του Η. pylori.

To Picrorhiza kurroa, ένα παραδοσιακό βότανο των ΙμαλαΤων, έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βοηθήσει και να υποστηρίξει ένα υγιές τοίχωμα του στομάχου. Το εκχύλισμα του έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και ανοσοϋποστηρικτικές ιδιότητες και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη γαστρική προστασία και στην υγιή λειτουργία του ήπατος.

Τέλος, το CamoSoothe παρέχει επίσης 750 χιλιοστόγραμμα NutriCran® GI, ένα πατενταρισμένο μείγμα από cranberry, βατόμουρο και εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού, πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες και άλλες αντιοξειδωτικές ενώσεις. Το NutriCran® GI έχει αποδειχθεί ευεργετικό για την υγεία του γαστρεντερικού σωλήνα. Οι ενώσεις αυτές, επίσης, βοηθούν στη ρύθμιση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, εμποδίζοντας το από την ένωση με το στομάχι και το εντερικό επιθήλιο.


Περιεκτικότητα ανά κάψουλα

Zinc (from 25 mg zinc L-carnosine)

5.5 mg

"Certified Bio-Assay" Deglycyrrhizinated Licorice (DGL) (Glycyrrhiza glabra) extract (root)

250 mg

NutriCran® GI [blend of cranberry (Vaccinium macrocarpon) (fruit), grape (Vitis vinifera) (seed) and wild blueberry (Vaccinium angustifolium) (fruit) extracts]

375 mg

PicroProtect™ Picrorhiza kurroa extract (rhizome) [std. to 4% kutkin (2 mg)]

50 mg

Περιέχει καλαμπόκι και ρύζι. Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά κ.λπ.


Δοσολογία:

Μία κάψουλα έως δύο φορές την ημέρα με ή χωρίς φαγητό, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Προσοχή:

Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Εταιρεία

LIFE EXTENSION

Πληροφορίες Εταιρείας
 • Ιστοσελίδα του LIFE EXTENSION
 • Άλλα προϊόντα
 • Νέα προϊόντα

  GENTLE IRON 20mg (SOLGAR) 180 vegicapsΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ & ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ (SODASAN) 750ml
  ISOFLAVONES 40mg STANDARDISED EXTRACT (QUEST) 45 tabsΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ (VIVANI) 100g

  Περισσότερa   

  Προσφορές

  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ - FOAM BATH ALOE (BELVEDERE) 1 LFRUIT KICKS SHAMPOO DRY & COLOURED (BELVEDERE) 500ml
  ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ - FOAM BATH SENSUAL (BELVEDERE) 700ml

  Περισσότερa   

  Banner right 1
  Banner right 2
  Banner right 3