Συστατικά: Καλαμποκάλευρο*, ρυζάλευρο*. *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Οδηγίες: Τοποθετούμε τα λαζάνια με τα υλικά της αρέσκειας μας εναλλάξ σε ένα ταψί. Βασικό είναι να καλύψετε το κάτω και το πάνω στρώμα με αρκετή σάλτσα. Έπειτα τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C για 40-45 λεπτά. Εναλλακτική: Βράζετε τα λαζάνια προ μαγειρέματος για 5-6 λεπτά. Κατόπιν τα στρώνουμε όπως στην πρώτη έκδοση αλλά τα ψήνουμε μόνο 30-35 λεπτά.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g:
|
Ενέργεια
|
1534 kj / 362 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
6,1 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
80,0 g
|
Ζάχαρη
|
0,5 g
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
1,6 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
0,3 g
|
Φυτικές ίνες
|
1,6 g
|
Νάτριο
|
0,0 g
|
* Η ζάχαρη, προέρχεται και υπολογίζεται από το φυσικό περιεχόμενο του προϊόντος.
|
|