ΑΜΥΓΔΑΛΕΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ
Πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.
Το αμυγδάλευρο δεν περιέχει γλουτένη, είναι ιδανικό για ροφήματα πρωτεΐνης, Smoothies, για γλυκά, μούσλι, παγωτό και για σάλτσες. Το αλεύρι αμυγδάλου διαφέρει από τα αλεσμένα αμύγδαλα λόγω της χαμηλότερης περιεκτικότητας σε λιπαρά. Το αλεύρι περιέχει 12-15% λιπαρά, περίπου 30% προτείνη και περίπου 30% φυτικές ίνες. Το αμυγδάλευρο δίνει επίσης καλύτερη διόγκωση η ζύμωση σε γλυκά η ζύμες.
Συστατικά: Ψυχρής πίεσης. 100% αλεύρι αμυγδάλου* λεπτό αλεσμένο (χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μόνο γλυκά αμύγδαλα) *από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Να διατηρείται σε δροσερό και στεγνό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: βλέπε συσκευασία.
Γερμανικής προέλευσης.
Μέσος όρος θρεπτικής αξίας ανά 100g:
|
Ενέργεια
|
1428 kj/ 341 kcal
|
Πρωτεΐνες
|
36,4 g
|
Υδατάνθρακες / Εκ των οποίων:
|
7,2 g
|
Ζάχαρη*
|
7,2 g
|
Λιπαρά / Εκ των οποίων:
|
12,0 g
|
κορεσμένα λιπαρά οξέα
|
0,8 g
|
Φυτικές ίνες
|
29,5 g
|
Νάτριο*
|
<0,1g
|
* Η ζάχαρη, προέρχεται και υπολογίζεται από το φυσικό περιεχόμενο του προϊόντος.
|
|